Hagar Roijackers

27 mrt 2018
Alles leuk en wel met de donuteconomie, maar hoe pas je het toe in de praktijk? Kate Raworth nodigt uit om dit gewoon te gaan doen, ieder vanuit eigen kracht en visie. GroenLinks Brabant doopte de donut daarop om...
24 jun 2013
Hagar Roijackers e.a. reageren op het pleidooi van Klub Kobalt voor een politiek die aansluit op een flexibele netwerksamenleving. De auteurs pleiten voor een pas op de plaats: laten we eerst eens eerst goed...
2 okt 2012
GroenLinks moet het hebben van de mensen in het land die handelen vanuit hun idealen. Voor de partij zelf is het nog niet te laat om hun voorbeeld te volgen.
29 jun 2012
Een nieuwe reactie in de blogwisseling tussen Hagar Roijackers en Claire Polders. Vandaag Hagar Roijackers met een verhaaltje voor het slapengaan.
24 mei 2012
Claire Polders reageert op 'Waar dumpen we ons geboorteoverschot' van Hagar Roijackers.
14 mei 2012
Auteur Claire Polders doet niet aan politiek. GroenLinkser Hagar Roijackers des te meer. Ze mailen elkaar over hun positie aan de zijlijn of in het veld.
14 mrt 2012
Auteur Claire Polders doet niet aan politiek. GroenLinkser Hagar Roijackers des te meer. Ze mailen elkaar over hun positie aan de zijlijn of in het veld. Deze week: Hagar Roijackers over utopieën.
10 feb 2012
Filosofe Claire Polders doet niet aan politiek. GroenLinkser Hagar Roijackers des te meer. Ze mailen elkaar over hun positie aan de zijlijn of in het veld. Deze week: Hagar Roijackers over de ergenissen en...
30 jan 2012
Filosofe Claire Polders doet niet aan politiek. GroenLinkser Hagar Roijackers des te meer. Ze mailen elkaar over hun positie aan de zijlijn of in het veld.
Hagar Roijackers
Tekstschrijfster en communicatieadviseur. Statenlid voor GroenLinks in Noord-Brabant.
Twitter: