Jubileumviering 30 jaar de Helling


Tijdschrift de Helling bestaat 30 jaar! We nodigen iedereen uit om dat te vieren, op zaterdagmiddag 7 oktober tijdens ons feestelijke jubileumsymposium.

We bespreken drie onderwerpen waaraan de Helling de afgelopen jaren ruim aandacht besteedde, en die wat ons betreft op de toekomstagenda van links thuis horen.

  • Circulaire economie. Eva Gladek, industrieel ecoloog en directeur van Metabolic, zal spreken over de transformatie naar een duurzame economie.
  • Technologie op de politieke agenda, met Marleen Stikker, directeur van de Waag Society, een cultureel research- en innovatiecentrum dat nieuwe media-toepassingen ontwikkelt binnen verschillende maatschappelijke domeinen.
  • Emancipatiestrategieën in een plurale samenleving. (spreker nog niet bekend)
     

De middag eindigt met een slotdebat met politici, waarin de drie vragen opnieuw aan de orde zullen komen. Meer sprekers en optredens zijn nog in voorbereiding.

Plaats: De Gelderlandfabriek in Culemborg, vlak naast het station.
Tijd:  13.30 – 17.30 uur

Formulier voor aanmelding

Ook als u abonnee bent vragen we u om bovenstaand een vinkje te zetten zodat we uw gegevens kunnen checken bij onze administratie. Indien deze betaalwijze niet mogelijk is, neem contact op met Bureau de Helling info@bureaudehelling.nl of tel: 030-2309990.

Privacy disclaimer Bureau de Helling maakt zich sterk voor het beschermen van je privacy. Daarbij volgen we de richtlijnen zoals die door GroenLinks zijn opgesteld. Die zijn hier te vinden: https://groenlinks.nl/hoe-je-privacy-bij-groenlinks-geregeld